Kategoriat
harjoittelu pyöräily

Lauantai 6.4.2013

Tänään pääsin ensimmäisen kerran kunnolla ulkoiluttamaan Ridleytä ja PowerTap -voimamittaria. Alla olivat pyörän mukana tulleet cyclocross -renkaat ja ei ne kovinkaan rullaavat olleet asfaltilla, mutta kelpasivat kyllä paremman puutteessa. Jotakin toimivaa ja  monikäyttöistä rengasta pitää kyllä alkaa alle etsimään. Mutta eiköhän tuollakin rengastuksella voi aloittaa työmatkapyöräilyn maanantaina… tietenkin lumivarauksella, koska joku sääennustaja on sitäkin tänne etelään vielä mennyt lupaamaan.

Muuten tämä päivä on mennyt maastopyörän tubeless -renkaiden asennuksessa ja saattaapa yksi rengassetti alkaa olemaan toimintavalmis. Haastetta tässä ovat tuoneet alunperin ei tubeless vanteet ja Rocket Ron -renkaat. Stan’s tubeless kit hoiti kyllä vanteet loppujen lopuksi ihan toimiviksi, mutta pakasta vedetyt Raketti Ronit ovat kyllä uskomattoman huonoja ns. tubeless ready renkaita. Ihan yllättäen kylkeen tulee uusi reikä… mutta tähän mennessä kaikki tukittu ja tilanne ok. Kohta pitää käydä vielä viimeisen kerran ravistelemassa renkaita ja sen jälkeen ei voi muuta kuin toivoa, että aamulla on vielä ilmaa riittävästi tallella.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s