Kategoriat
valitukset

Torstaina 28.3.2013

Näyttää tämä viikko jäävän tyngäksi harjoittelun osalta. Tällä kertaa siitä pitää huolen päivän aikana noussut kuume. Aamusta oli vähän omituinen olo ja siitä se sitten lyhyen työpäivän aikana kehittyi äskeisen tarkistusmittauksen mukaiseksi 37.7 asteen kuumetilaksi. Onneksi on aurinkoinen pääsiäinen tulossa… mikä sen mukavampaa kuin päivät pitkät peiton alla nukkua. Olisihan se ollut ihan sääli lähteä loistaviksi kehuttuja metsäpolkuja ajamaan.

Sainpa kuitenkin tiistaina suoritettua kunnon kahvakuulasession ja eilen harjoitusvastuksella tempo-lenkin, joten ihan nollaviikoksi tämä ei jää. Tietenkin tämä kuume taitaa syödä lähipäivine harjoitushyödyt heti tuoreeltaan pois. Mutta  nyt vain potemaan.  Elämä on.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s