Kategoriat
Uncategorized

Sunnuntai 17.3.2013 / viikkoyhteenveto

Ja nyt on lähes kulttisuosioon päässeen viikkoyhteenvedon aika. Ohjelman mukaisesti vuorossa oli kevyt viikko ja toteutuskin oli sitä samaa. Voimatreenejä en kuitenkaan kevennellyt, koska se menee omana kokonaisuutenaan ja sen osalta mentiin viikkoa 2/12. Periaatteessa kevyillä viikoilla voimatreeniä voisi joko keventää kahteen suorituskertaan tai vaihtoehtoisesti lisätä neljään, riippuen miten normiharjoitusviikot saan sovitettua laji- ja voimaharjoittelun osalta. Mutta tämä viikko mentiin näin: 

Viikko 3/23

Maanantai, lepopäivä.
Tiistai, voimaharjoitus 50 min
Keskiviikko, harjoitusvastuksella 1 h, jossa 30 min TT (aika-ajo)
Torstai, voimaharjoitus 45 min
Perjantai, harjoitusvastuksella reilu 1 h pk:ta
Lauantai, voimaharjoitus 50 min ja päälle 30 min harjoitusvastuksella. 
Sunnuntai, maasturilla pyöräteitä 1 h, pk-tasoisesti.
Yhteensä aavistuksen alle 6 tuntia, eli täyttänee kevyen viikon kriteerit.
Virallistin myös tällä viikolla Jämi 84 -tavoitteen ilmoittautumalla mukaan menoon, muutenhan tuo on ollut jo ihan selkeä juttu ja sinne tuo viikkomäärä 23 osoittaa. Eli 3 takana ja 20 edessä. Joku haastava aikatavoite tuonne pitää vielä rakentaa, mutta vielä en osaa arvioida miten lujaa pyörä voisi kulkea ja toisaalta maastosta ei ole mitään käsitystä. Ilmeisesti kuitenkin helppoa ja nopeaa. Pitää yrittää etsiä joku gps-jälki viimevuoden kisasta.
Satulakin pitäisi ostaa…

Osa 2 harjoituspäiväkirjoista on edelleen kesken ja juoneen sopinee hyvin Strava.com -palvelun testaaminen. Olen lukenut ja kuullut tuon sivuston olemassaolosta jo pidempään, mutta tähän mennessä ei ole ollut aikaa ja mielenkiintoa sitä sen enempää tutkia. Nyt tein tuonnekin tunnukset ja latasin sisään kaiken mitä Garminin harjoitustietokone oli syönyt. Ihan mielenkiintoinen palvelu tuo tuntuu olevan. Keskittynyt nimen omaan sosiaalisuuteen ja mahdollisuuteen verrata itseään muihin pyöräilijöihin (tai juoksijoihin). Mutta testatkaa itse tai odottakaa, jos joskus ehdin tästäkin enemmän kirjoittaa. Lisäsin myös tuohon oikeaan palkkiin widgetin, josta näkyy yhteenvetona Stravaan (Garminilla) tallennetut treenit.

2 vastausta aiheeseen “Sunnuntai 17.3.2013 / viikkoyhteenveto”

penkki on täysin yliarvostettu väline pyöräilyssä 😉 heti tulee parinsadan gramman säästö painossa, kun ruuvaa sen pois… 🙂
Mutta kaikille huolestuneille tiedoksi, että satula-asiat on taas kunnossa 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s