Kategoriat
harjoittelu pyöräily

Torstai 7.3.2013

Viikko etenee ja kunto kohenee… tai ainakin näin haluan uskoa. Käynnissä on harjoitusohjelman toinen viikko ja nyt mukana on myös kolme voimaharjoitusta per viikko. Tätä kivaa kestää seuraavat 12 viikkoa, eli Korson MTB maratonin aikoihin kuuri on ohi ja toivottavasti se näkyy myös jossakin ja tuntuu pyörällä ajettaessa.

Muilta osin viikon treenit on tullut ajettua harjoitusvastuksella, maanantaina kunnon setti yhdellä jalalla pyöritystä ja keskiviikkona tunti kevyttä. Eli oikeastaan tämän päivän kovaa voimatreeniä lukuun ottamatta kevyesti on menty. James Wilson on kyllä oikeassa, että heilautus (swing) on aika loistava liike maastopyöräilijälle. Kunnon setin jälkeen olo on vähintäänkin sama, kuin olisi vetänyt pyörällä haastavassa maastossa ylös ja alas.

Loppuviikosta pitää ahertaa vähän enemmän pyörän kanssa ja ehkä pääsen myös tutustumaan uuteen voimamittariin.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s