Kategoriat
harjoittelu pyöräily

Sunnuntai 17.2.2013

Kevättä odotellessa…

Tänään oli pakko päästä pitkästä aikaa tekemään lenkki ulkoilmassa, vaikkakaan se ei välttämättä ollut järkevin mahdollinen peliliike flunssan jälkeen. Minkä sille mahtaa, kun alkoi tekemään mieli ajamaan talvisia polkuja. Eli pyörän selkään ja baanalle. Poluilla sattui kuitenkin liikkumaan myös muuta väkeä varustettuna koirilla tai x-määrällä lapsia, joten talvinen single track -ajelu kesti reilun puoli tuntia ja sen jälkeen päätin lähteä kiertämään vielä ns. maantielenkkiä, jotta saisin kasaan kokonaisuudessaan mukavan parituntisen harjoitussession.
Pyörätiet olivat paikoittain erinomaisessa kunnossa ja yleensäkin ihan hyvää ja ajettavaa baanaa löytyi. Kokonaismatkaa tänään kertyi 37,2 km ja aikaa meni 2 h 10 min. Siirtyminen metsään ja metsäsessio veivät aikaa 50 min ja tuon rutistuksen keskivauhti jäi alle 14 km/h. Seuraava 1 h 20 min menikin sitten lähes 20 km/h. Kesällä vastaavalla osuudella keskinopeus olisi maasturilla pk-lenkillä varmaankin luokkaa 25 km/h, joten kokonaisuudessaan tämän päiväiset talviolosuhteet raapaisivat vauhtia pois noin 5 km/h. Eipä sillä merkitystä ole vaan tärkeintä on saada ihan oikeita kilometrejä ja harjoitustunteja pyörällä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s