Kategoriat
harjoittelu pyöräily

Lauantai 9.2.2013

Päivän lenkki oli jo toisen kerran tällä viikolla IRL (In Real Life) pyöräilyä, eli vastukset ja tietokoneet saivat jäädä autotalliin, kun äijä suuntasi maasturilla tutkimaan Vantaan kaupungin ylläpitämiä kevyen liikenteen väyliä.
Taas ne kuuluisat olosuhteet huomioon ottaen auramiehet olivat hoitaneet hommansa ihan siedettävästi. Välillä oli todella hyvin aurattua pätkää ja välillä todella hyvin autotieltä pyörätielle siirretyn lumen valtaamia osuuksia, joilla joutui jo tekemään kunnolla töitä pystyssä pysyäkseen.
Näissä olosuhteissa 30 km lenkkiin meni aikaa 1 h 43 min, eli keskinopeus oli 17,4 km/h. Hyvää pk-treeniä hitaasta vauhdista huolimatta ja jälleen kerran myös hyvä treeni tasapainon ja koordinaation kehittämisen ja ylläpidon osalta. Ei huono.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s