Kategoriat
Uncategorized

Lauantai 2.2.2013

Nyt se on tammikuukin mennyttä ja vuorossa on kuukausiyhteenvedon aika. Suunnitelmissa oli juosta ja pyöräillä sekä mahdollisesti hankkia harjoitusvastus sisätreenejä varten. No vastuksen sitten hankin ja harjoittelu olikin 85% sisäpyöräilyä, 5% ulkopyöräilyä ja 10% juoksua. Eli yhteensä hikiliikuntaa tuli 24.5 tuntia.
Oma suunnitelma (tai kuvitelmat) tämän vuoden kokonaistunneista on luokkaa 365-400, eli keskiarvolla vähintään 1 h / päivä. Ihan tuossa vauhdissa en tällä hetkellä ole, mutta periaatteessa lähemmäs 400 tuntiin on mahdollisuus, JOS… määrällisesti heikoimmat kuukaudet ovat tammikuun tasolla (tammi-maalis ja marras-joulu) ja huhti-loka menee vähintään samalla tavalla kuin viime vuonna. Eipä tuo ennuste sitten kovinkaan paljon epäonnea kestä ilman tuntimäärien selvää tippumista tai jopa romahtamista. Kilometrejä tänä vuonna on mahdollista saalistaa pyörällä 8 000 km  (+/- 500 km). Ja päälle sitten harjoitusvastuksella 1 750 km (+/- 250 km), mutta siinä lajissa tunti on parempi määrän mittari kuin kilometri. Ja juostakin kai pitäisi…
Nyt helmikuu on alkanut muutaman päivän levolla ja ensimmäinen treeni taitaa olla vuorossa vasta maanantaina ja siitä sitten täysi höyry päälle. Eli pientä palautumista ja siinä sivussa harkintaa seuraavasta pyörähankinnasta, jonka seurauksena kohta saattaa olla Trek Madone 4.5 vm. 2011 (runkokoko 54) myynnissä…

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s