Kategoriat
harjoittelu pyöräily

Tiistai 15.1.2013

Kuluvan päivän osalta en voi kirjoittaa mitään kuntoilusta (hikiliikunta), takana on vain koiran ulkoilutus ja pari lyhyempää lenkkiä, joten peruutetaan ajassa taaksepäin…

Sunnuntaina yritin päästä jollakin tavalla kartalle tehojen ja sykkeen vuorovaikutuksesta. Edelleenkään en tiedä mitä watteja tuo harjoitusvastus näyttää. Jos ne saisi käännettyä maantielle niin lujaa mentäisiin. Toivottavasti tehomittaus on kuitenkin jollakin tasolla johdonmukainen ja x wattia tänään on myös samat x wattia viikon päästä. Se riittää tässä vaiheessa tehopohjaiseen harjoitteluun.

Siinä kuitenkin enemmän ja vähemmän jalostamatonta dataa syke vs. watit. Tutkimus jatkuu…

Eilen puolestaan kävin pitkästä aikaa harrastamassa ulkopyöräilyä noin 20 km ja yhden tunnin verran.  Pakkanen oli sopivasti lauhtunut jokusen asteen ja kesäkengillä (+lämmittimillä) pärjäsi juurikin tuon lenkin verran. Eipä siinä sen kummempaa dramatiikkaa. Pystyssä pysyin ja tunnistettavia läheltä piti tilanteita ei tullut vastaan. En kuitenkaan usko, että jaksan innostua ajamaan ensimmäistäkään työmatkaa talven aikana. Ehkä sitten ensimmäisen kerran maaliskuun loppumetreillä, kun tiet alkavat olemaan sulat ja keli sopivasti plussalla. Riittävän määrän pyöräilyä saan kuitenkin järjestettyä satunnaisesti ulkona ja säännöllisesi sisällä polkien.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s