Kategoriat
Uncategorized

Lauantai 12.1.2013

Se on sitten opettelua Bloggerin kanssa. Kirjoittelin jo suhteellisen pitkän tarinan ja jätin sen odottelemaan luonnoksiin ja hetkeä myöhemmin huomasin siellä olevan parikymmentä julkaisematonta tekstiä vuosien varrelta. Poistin sitten kaikki yhtään ajattelematta ja sinne meni se viimeisinkin. Katsotaan muistanko enää mitään mitä kirjoitin…

Juoksuharjoittelu on kärsinyt viimeisen viikon aikana selvästi harjoitusvastuksen hankkimisesta. Kun kuntoiluvaihtoehdot on nykyisellään mahdollista laittaa nelikenttään sisällä/ulkona ja pyörällä/juosten, on voittaja tosiaankin nyt ollut sisällä ja pyöräily. Tärkeintä tässä varmastikin on kuntoilu, ei tapa miten sitä tehdään.

Luonnollisesti tänäänkin valinnaksi osoittautui sisäpyöräily ja 99 minuuttia sitä tuli suoritettua. Alkaa siinä vaiheessa tulemaan kipuraja takamuksen osalta vastaan. Maantiellä voi aina välillä nousta polkemaan putkelta, mutta harjoitusvastukseen kiinnitetyllä kuitupyörällä vastaava ei lienee ole suositeltavaa, koska tämä voi aiheuttaa runkoon sellaista rasitusta, mitä sen ei ole suunniteltu kestävän.

Jotakin kirjoittelin myös Elite RealAxiom harjoitusvastuksesta ja sen hyvistä ominaisuuksista, mutta ei irtoa enää uudestaan… säästetään se johonkin tulevaan tekstiin. Päivän lukemat 99 minuuttia, 119 bpm ja sitten niitä vastus-specifisiä arvoja: matkaa 50 km 276 watin keskiteholla. Näin tänään.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s