Kategoriat
Uncategorized

Perjantai 11.1.2013

No niin, jokohan tämän blogin siirto paikasta B paikkaan A olisi suoritettu. Tekstit siirretty ja suurin osa kuvista vuodelta 2012 myös. Kommentteja en jaksa käydä läpi, mutta ainakin hallintapaneelin perusteella iso osa voi olla tuplana. Tuskin haittaa ketään.

Kun tekniikka taas pelittää, voin keskittyä urheilulliseen puoleen. Sen osalta viimeisin hankinta on harjoitusvastus maantiepyörälle ja viikko tässä on mennyt enemmän ja vähemmän paikallaan pyörällä ajaen. Pisin lenkki tähän mennessä on 90 minuuttia ja siinä raja tuli vastaan istumismukavuuden takia, ei kunnon tai tylsistymisen.

Harjoitusvastus on mallia Elite RealAxiom, joka on liitettävissä tietokoneeseen ja tarjoaa tätä kautta hyvinkin monipuoliset mahdollisuudet erilaisiin harjoituksiin tai kuntotesteihin. Tuon 90 minuuttisen lisäksi olen ehtinyt ajaa muutamia tunnin peruslenkkejä sekä testimielessä 30 minuutin tempoajon ja Conconi -testin. Jäkimmäinen meni tosin perseelleen liian helpon välityksen takia, mutta tuo pari päivää aikaisemmin ajettu tempo antoi mielestäni aika hyvän kuvan sykkeen ja wattien osalta nykykunnosta. Ehkä huomenna voisin kokeilla tuon Conconin uudeleen paremmalla onnella ja välityksellä.

Eiköhän tämä päivä ole tässä, niin taputeltuna kuin myös pulkassa ja kaikkea siltä väliltä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s