Kategoriat
Tekniikka turhat

Keskiviikko 9.1.2013

Tekninen statuspäivitys 🙂

Nyt näyttää siltä, että tämän sivuston tarina nykyisellä palveluntarjoajalla ja WordPress -alustalla on loppumassa. Ikävä kyllä se ei kuitenkaan tarkoita sitä, että blogin kirjoittaminen loppuu, ainoastaan kirjoitusalusta ja ehkä blogin osoitekin taas kerran vaihtuvat.

Siirsin blogin pari vuotta sitten takaisin tänne hankkila.net -sivustolle, kun se nyt sattui olemaan olemassa ja samalla päivitin käyttööni monipuolisen, mutta erittäin edullisen palvelupaketin… edullisuus näyttää nyt loppuneen, koska hinnoittelu on vaatimattomasti nelinkertaistunut. Periaatteessa kipuraja on nyt ylitetty, koska tätä Scheißea on mahdollista tuottaa ihan ilmaisella järjestelmällä.

Suunnitelma on nyt kuitenkin se, että ajan tämän alustan alas viikonlopun aikana (blogi silloin poissa näkyvistä) ja siirrän viimeisen parin vuoden tarinat ”uuteen” blogiin ja yritän herätellä sen ikivanhan blogin (tarinat ennen vuotta 2011) myös henkiin. Onhan se nytkin olemassa, mutta vahvasti piilotettuna ja vielä ohjattuna tälle sivustolle.

Tekninen päivitys päättyy tähän.

Ja lisätietoa: Nyt on tekstit siirretty vanhalta puolelta tänne uudelle puolelle, tai itse asiassa sinne ikivanhalle puolelle 🙂 upouuden blogin käyttöönotto epäonnistui, kun olen joskus kyseisellä nimellä blogin jo varannut jollakin muulla sähköpostiosoitteella tms…. näitä sattuu ja tällä mennään. Pysy kanavalla! Ja vielä tässä vaiheessa tiivistettynä kaikille niille, jotka tulevat vasta tässä vaiheessa mukaan 🙂 Tämä blogi on aloittanut juoksuaiheisena osoitteessa juosten.blogspot.fi ja siirtynyt pari vuotta sitten osoitteeseen hankkila.net, josta taas yllä olevan tarinan mukaisesti loppujen lopuksi siirrytään takaisin juosten.blogspot.fi -osoitteeseen (yritän saada tänne vielä käännön myös tuolta hankkila.net osoitteesta…) monimutkaista? njet!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s