Kategoriat
turhat

Tiistai 18.12.2012

Kuluva viikko on alkanut hyvinkin ylimenokauden (moneskohan aloitus loppuvuodelle?) merkeissä… kaloreita huomattavasti enemmän sisään kuin niitä on ulkoilemalla saanut kulutettua. Täysin sohvaperunaksi en sentään ole muuttunut, siitä pitää sentään huolen lumityöt ja koira.

Viime viikkon sain vielä pidettyä jollakin tavalla kasassa, tosin treeniä ei tullut kuin hieman yli 5 tuntia ja siitäkin lähemmäs 4 pyörällä, joten mihinkään infernaaliseen kestävyyssuoritukseen en päässyt. Olipa sentään kovin tuntimäärä viimeiseen neljään viikkoon… säälittävää? Eli kevyttä ylimenokautta tosiaankin tässä toistaiseksi mennään.

Työmatkapyöräily taitaa olla myös toistaiseksi ns. taputeltu. Lunta on sen verran paljon ja kun sitä vielä tulee jatkuvasti lisää, ei tuollainen 25 km suuntaansa tunnu yhtään houkuttelevalta. Kunhan lumen tulo tasaantuu ja muutaman kunnan miehet saavat pyörätiet höylättyä kuntoon, niin baanalla nähdään.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s