Kategoriat
harjoittelu pyöräily

Tiistai 11.12.2012

On taas aika äijämainen olo, kun heiluin hurjat 31 minuuttia crossarilla. Vastusta tietenkin sen verran, että hiki lensi ja sykettäkin oli kiitettävästi. Psyyke ei vaan anna periksi yhtään pidemmälle lenkille, joten korvataan aika tehoilla. On se vaan puuduttavaa touhua vaikkakin Netflix oli viihdykkeenä. Pitäis varmaankin ostaa harjoitusvastus polkupyörään… tosin siitäkin on kokemusta 90-luvulta ja puuduttavaa ja hikistä touhua sekin oli.

En muista mitä olen tänne aikaisempina vuosina kirjoittanut juoksumatosta, mutta yhden talven menin sillä musiikin voimin… s******n puuduttavaa touhua. Seuraavan talven katsoin telkkaria samalla… melkein yhtä puuduttavaa. Niinpä, milläköhän ihmeellä tuon saisi harjoitusrullien avulla tuntumaan hauskalta? Toiveajattelua.

Edit: otsikko unohtui

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s