Kategoriat
harjoittelu pyöräily

Maanantai 10.12.2012

Jos metsään haluat mennä nyt niin soitellen sotaan joudut…

Juurikin niin, metsään oli tarkoitus tänään lähteä työpäivän jälkeen polkemaan. Valotehoa olisi ollut mukana riittävästi (900 + 300 lumenia) lumiseen maastoon ja jalatkin tuntuivat taas aika tuoreilta raskaampaankin polkemiseen. Kuinkas siinä sitten kävikään? Sota(harjoitus) oli saapunut lähimaastoon ja enpä sitten viitsinyt lähteä kiusaamaan innokkaita loppusotaansa viettäviä varusmiehiä. Joten reippaammaksi tarkoitettu lenkki muuttui enemmänkin kevyeksi pyörittelyksi pyöräteitä pitkin.

Takavaihtaja jäätyi taas kesken matkan ja nopea diagnoosi kotona osoitti sen, että syypää taitaakin olla vaihdevipu. Tai sitten jäätyviä osia on enemmän ja vähemmän takavaihtajan ympärillä. Onneksi sentään etuvaihtajaan on voinut vielä luottaa.

Pitäisi varmaan seuraavaksi investoida talvipyöräilykenkiin. Alkaa tulemaan -5 asteessa raja vastaan kesäkengillä + kengänsuojilla. Tai kyllä tuolla sen tunnin ajaa, mutta sen jälkeen se mukavuusalue sitten ylitetäänkin.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s