Kategoriat
harjoittelu pyöräily

Lauantai 8.12.2012

Tämän päivän lenkki oli tuollainen peruspuristus, reipas tunti pk:ta ja ylämäet aika kevyellä välityksellä, jotta sain sykkeen pysymään nippa nappa siedettävissä rajoissa. Ja talven ensimmäinen kaatuminen tuli myös suoritettua, tai kyseessä oli kyllä kevyt maahan nojaaminen, kun todella pitkän hetken ajan tajusin tasapainon häviävän, mutta en saanut millään jalkaa irti polkimesta ennen kuin sadasosan liian myöhään. Ryminästä, räminästä, kiroilusta ja vammoista ei siis ollut tällä kertaa kyse. Ja jos edessä ei olisi ollut paria ihmistä tukkimassa reittiä, tilannetta ei olisi edes tullut eteen.

 

 Siinäpä tältä sektorilta tärkeimmät kuulumiset… Jatketaan.

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s