Kategoriat
harjoittelu pyöräily

Lauantai 10.11.2012

Torstaina Ice Spiker Prot olivat ensimmäisen kerran kiinni pyörässä, vaikka ilman niitäkin olisin selvinnyt työmatkasta kunnialla. Enemmän tuo oli sitä sisäänajoa kuin ääriolosuhteissa selviytymistä. Hakemalla jouduin hakemaan liukkaamman oloista baanaa ja näyttivät ne nastatat ihan hyvin purevan jäähän. Saa nähdä milloin renkaat pääsevät todelliseen testiin, kun sää näyttää taas lämpenevän. Tosin tämän päiväisellä pitkällä lenkillä nastoista olisi ollut hyötyä, mutta siitäkin huolimatta laitoin alle Hans Dampf / Rocket Ron -yhdistelmän, koska metsäpolut näyttivät kuitenkin olevan kuivia ja olosuhteet sitä kautta kuin kesällä.

Avoimessa maastossa olevat latupohjat ja hiekkatiet olivat kuitenkin lumisia ja osittain jopa jäisiä, joten välillä mentiin kieli keskellä ja jos se ei riittänyt niin sitten mentiin takarengas ”hallitussa” luisussa. Päivän saldo oli kuitenkin nolla kaatumista, mutta läheltä piti tilanteita riitti. Milloin meinasi lähteä eturengas alta ja milloin taas takarengas sutaisi pikkuisen liikkaa pahassa paikassa. Pitoa kuitenkin löytyi aina viimeisellä ratkaisevalla hetkellä ja matka jatkui.

Näin tänään ja huomenna voisi olla vuorossa juoksulenkki.

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s