Kategoriat
harjoittelu

Sunnuntai 4.11.2012

Tänään vuorossa oli kolmas tauon jälkeinen juoksulenkki ja nyt ihan perus pk 10 km @ 5:28/km. Sykkeen osalta kävi ihan sama kuin ensimmäisellä lenkillä, 4 kilometriin asti syke oli juuri siellä missä pitää, mutta sitten alkaa juoksuharjoittelun puuttuminen näkymään ja nopeasti tulee mittariin 10 lyöntiä minuutissa lisää. Tuo ensimmäisen kilometrin sykepiikki näyttää olevan Garminin ominaisuus, mutta ei siitä nyt sen enempää.

Mutta eiköhän tuo tuosta ala tasaantumaan oikeaan suuntaan, kun saan alle lajispesifistä harjoittelua, eli juokemisen osalta se tarkoittaa luonnollisesti juoksemista 🙂 Tästäkin huolimatta alkuviikko on taas pyhitetty pyöräilylle, jos vaan säät sen sallii. Keskiviikkona vuorossa olisi sitten juoksuintervalleja ja loppuviikko menee sitten tilanteen mukaan. Tällä pläänillä mennään.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s