Kategoriat
Image pyöräily

Schwalbe Ice Spiker Pro

Nyt on nastarenkaat valmiina odottamassa talven tuloa. Tai ei ne vielä vanteella ole, mutta lähellä. Eli kyseessä on Schwalben kehuttu (ja hieman hintava) Ice Spiker Pro, joka on varustettu vaatimattomasti 402 nastalla. Leveyttä renkaalla on 2,25 tuumaa ja painoa omalla vaa’alla mitattuna noin 880 grammaa. Vähän painavampi kuin Hans Dampf ja huomattavati painavampi kuin Rocket Ron. Arvioidaan rullaavuus sitten kun tuolla pääsee (tai joutuu, jos ei talvesta tykkää) ensimmäisen kerran ajamaan.

Muistaakseni noilla renkailla tulisi ajaa sisäänajoa ihan asfaltilla noin 40 kilsaa, joten kait ne joutuu vanteelle laittamaan vähän ennen oikean talven tuloa. Kyseisestä rengasta haaveilevien kannattaa katsoa tarkkaan mistä renkaan saa edullisella hinnalla. Suomessa kivijalkakaupassa renkaan hinta on ollut korkeimmillaan 115 eur/kpl, mutta ilmeisesti jossakin rengasta on myyty myös 85 eurolla tai sinne päin. Omat renkaat tilasin kuitenkin Saksasta ja postikuluineen hintaa kahden renkaan setille tuli non 130 eur. Voi olla, että tuotakin halvemmalla olisin selvinnyt, mutta tuo oli jo nippa nappa siedettävä hinta. Ja jos tuon avulla pysyy paremmin pystyssä kuin nastattomalla, voi renkaan positiivinen arvo olla omistajalle hyvinkin huomattava.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s