Kategoriat
harjoittelu

Perjantai 2.11.2012

Eilen tuli juostua toinen lenkki puolen vuoden juoksutauon jälkeen. Kun tavoitteena on nopea juoksuvauhdin kehittäinen, intervallityyppinen harjoitus ei varmaankaan tullut kenellekään yllätyksenä (paitsi allekirjoittaneen jaloille). Johan niitä juoksupohjia on alla 7,3 km.

Sen verran armollinen olin kuitenkin itselleni, että ihan minimimäärillä mentiin… VR 1,8 km + 3 x 800 m / 2 min palautuksella + VR 1 km… yhteensä ”hurjat” 6 km ja viimeisen vedon keskivauhti meni hikisesti alle neljän minuutin. Alkaa olemaan kolmen tonnin cooper aika hikinen suoritus tällä kunnolla…. puhumattakaan alle 20 min vitosesta, joka on jo täyttä utopiaa. Mutta toivotaan (ja harjoitellaan myös ihan vähän), että juoksukunto kehittyy nopeasti ja äijä uskaltaa lähteä marraskuussa hölkkäkisaan.

2 vastausta aiheeseen “Perjantai 2.11.2012”

Aikaa on, mutta ei haittaisi yhtään vaikka kahden viikon päästä olisin jo alle 20 min vitosen kunnossa. Tavoitteita pitää olla 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s