Kategoriat
harjoittelu

Lauantai 27.10.2012

Pitääköhän meikän tilastot nyt paikkansa, koska niiden perusteella olen käynyt edellisen kerran juoksemassa 18.4., eli tänään olikin jo korkea aika kokeilla vieläkö juoksu sujui.

Juoksemisen halu tai pitkä tauko eivät olleet kuitenkaan syynä tämän päivän lenkkiin, vaan siihen vaikutti pakkanen, liukkaus ja pienoinen vika maastopyörän takavaihtajassa. Eli pyörä vaihtui pakosta juoksutossuihin.

Alku lähti liikkeelle ihan mallikkaasti ja neljään kilsaan asti syke pysyi siellä missä sen pk-lenkillä kuuluu ollakin (keskisyke 129), mutta siitä eteenpäin matkanteossa alkoi näkymään pitkä juoksutauko ja syke nousi kohtalaisen pienessäkin nousussa jonnekin 150 pintaan (keskisyke 4-7,3 km noin 143). Vauhtia löytyi tänään 5,32/km ja sykettä avg 136. Taitaa juoksukunto olla jossakin talven 2010 tasolla… mutta tästä se lähtee nousuun tai sitten jatkuu pyöräkausi 🙂

 

 

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s