Kategoriat
valitukset

Tiistai 9.10.2012

Taas on pari viikkoa mennyt viimeisimmästä blogimerkinnästä ja vettä on satanut ja toisaalta sitä on myös virrannut paljon siinä kuuluisassa Vantaajoessa.  Pahimpina sadepäivinä on työmatkapyöräilyt jääneet väliin, mutta muuten arkipäivät on mennyt kahdella (työmatka)lenkillä ja viikonloppu enemmän ja vähemmän rämpien maastossa. Kosteuden määrä alkaa olemaan jo sitä luokkaa, että ihan mihin tahansa juurakkoon ei meikän taidoilla ole enää mitään asiaa.

Ja muutenkaan ei lähipäivinä ole mitään asiaa pyörän selkään. Yöllä heräsin kurkkukipuun ja nyt tässä saa jännittää tuleeko flunssa vai saanko sen taltutettua heti alkuunsa. Vaikka kunto antaisikin muuten periksi treenaamiselle, ei tuo kylmä ja kostea keli varmaankaan mikään flunssalääke ole 🙂 katsotaan mihin suuntaan tämä kehittyy.

 

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s