Kategoriat
harjoittelu pyöräily

Sunnuntai 23.9.2012

Suhteellisen harmaa viikko päättyi sitten tänään koko päivän kestäneeseen sateeseen. Ja samaa on luvassa huomennakin, jos sääennusteeseen on uskomista.

Viikko on ollut lähes suunnitellusti kevyt harjoittelun osalta. Pari tuntia enemmän olisin kyllä voinut ajaa, mutta aina ei mene niin kuin siellä S:llä alkavassa paikassa. Ajallisesti tällä viikolla treeniä on vajaat 8 tuntia, mutta aika paljon tuohon mahtuu vauhti- tai pitäisikö ennemminkin sanoa sykeleikittelyä.

Tämä päivä jäi väliin tarkoituksella sateen takia ja eilen kävinkin ajamassa pariin otteeseen maastossa. Aamupäivällä vähän kosteampaa maastonkohtaa ja iltapäivästä hyväksi todettua testipätkää ja taas ajat paranivat… taas sen huomaa miten kokemus tuo varmuutta.

Jees… sitten olisi taas työviikko edessä ja toivottavasti säät sallivat työmatkapyöräilyn. Ja ensi viikonloppuna pääsen varmaankin jo testaamaan miten Schwalben Hans Dampf -renkaat toimivat paikallisessa maastossa. Olen kyllä jo oppinut luottamaan saman valmistajan Rocket Ron -renkaisiin, mutta ajattelin kuitenkin hankkia nuo Hansit syyskelejä ajatellen.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s