Kategoriat
harjoittelu

Torstai 19.9.2012

Taas on ollut aavistuksen hiljaisempaa tässä blogissa. Yleensä se kertoo (olemattomasta) kiireestä tai muusta paremmasta tekemisestä. Ja voisi sen varmaankin sanoa, että ennemmin lenkillä kuin tietokonetta näpyttelemässä.

Eipä tässä edelleenkään mitään ihmeellistä, keskimäärin viikot menevät tutulla kaavalla töihin ja takaisin ajellen ja viikonloppuna maastokivaa. Nyt olenkin alkanut oikeasti enemmän treenaamaan meikälle vaikeita maastokohtia ja niitähän piisaa, koska ainoastaan leveä hiekkabaana menee teknisesti niin kuin pitää… kehitettävää onkin sitten poluilla, juurakossa, kivikossa, ylämäessä, alamäessä, mutkassa, märällä, ajolinjoissa yleensäkin ja niin päin pois. Mutta hauskaa ja kehittävää tämä on ja onneksi ihan läheltä löytyy monipuolista maastoa.

Kun eteen sitten tulee ns. haastavaa maastoa, joka ei meinaa mennä polkemalla läpi, ei muuta kun takaisin ja toistoja kehiin. Kyllä se ajotaito ja -silmä siitä kehittyy. Viime sunnuntaina treenasin ensin useampaan kertaan hyvinkin kivikkoista ylämäkeä, jossa ajolinjat tulee valita hyvinkin tarkkaan ja välillä on vaan pakko mennä vauhdilla vähiten pahan kiven yli. Seuraavaksi suuntasin polulle, jonka yläpäässä on myös kiviä ja erittäin tiukka mutka… yllätys oli valtava, kun mutka meni heittämällä läpi ensi yrittämällä. Kun ensin oppii ajamaan yhden pahan paikan niin siitä saatu varmuus ja oppi siirtyy automaagisesti mukaan 🙂

Tämän sateisen päivän ainoa treeni onkin sitten ollut pelkkää tasapainoilua pyörän kanssa autotallissa… ja siinäkin saa hien pintaan. Taas toistan itsenäni, mutta hieno laji tämä on.

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s