Kategoriat
harjoittelu pyöräily

Sunnuntai 2.9.2012

Se on sitten syyskuu mitä nyt poljetaan, eli elokuun statistiikka onkin esitysvalmiina. Kilometrejä kertyi vajaa 1100 ja ajopäiviä oli 24. Viisi päivää äijä oli kaatumisen seurauksena telakalla. Kilometrit kertyivät 73% maasturilla ja tämä selittääkin sitten vaatimattoman keskinopeuden 23,2 km/h. Työmatka-ajoa tuosta määrästä oli reilu 800 km, joten suurin osa meikäläisen lenkeistä on tuollaisia tunnin pyrähdyksiä.

Tämä viikko on sitten mennyt ns. normisti. Kuusi ajopäivää ja eilen pidin yhdistetyn lepo- ja pyöränhuoltopäivän. Tänään vuorossa oli tuttuun tapaan pitempi lenkki ja suurimmaksi osaksi ajoin maasturilla asfalttiteitä tai leveää hiekkabaanaa. Kilometrin verran kävin juurakkoisella metsäpolulla toteamassa Rocket Ronit lähes yhtä huonosti pitäväksi renkaaksi kuin X-Kingit. Voin kuvitella, mutta Rocket Ronit saattavat varoitella vähän selkeämmin pidon loppumisesta tai sitten ajoin vaan niin pirun varovaisesti renkaita ”kuunnellen”. Kun alunperin tarkoitus ei ollut käydä metsässä niin ilmanpaineetkin olivat liian korkeat märkään juurakkoon.

Nyt Vueltan live-lähetyksen pariin…

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s