Kategoriat
harjoittelu pyöräily

Sunnuntai 26.8.2012

Siinä tämän päivän tippaleipä…

edestakaisin metsäteitä ja -polkuja, eli käytännössä yksi kierros Korso MTB maratonin reittiä. Ja liukasta oli juurakko ja kivikko osuuksilla. Taisipa pari kertaa mennä takarenkaasta pito pyytämättä ja yllättäen, tuloksena mätkähdys ja kiroilu. Ei taida olla Continental X-King mikään paras rengas näihin olosuhteisiin. Pitää ainakin takarenkaaksi hommata jotakin pitävämpää, jotta uskallan noita haatavampiakin maastokohtia treenata.

Päivän kilsat 36 ja ajoaika noin 2,5 tuntia, eli jossakin määrin totuttua hitaampaa menoa, mutta niin oli maastokin. Koko viikon lukemat 279,7 km ja 12 h 46 min. Huomiseksi sääennuste näyttää lupaavan sateista päivää, joten pitää katsoa aamulla sopiva kulkuväline vaihtoehdoista maantiepyörä/maastopyörä/juna.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s