Kategoriat
harjoittelu pyöräily

Sunnuntai 5.8.2012

Kuten perjantaina uhkailin, onnistuin pitämään eilen lepopäivän ja se menikin tehokkaasti sohva-ostoksilla (siis sitä sohvaa ostaessa, ei sohvalla ostaessa), sisustaen (pakko tunnustaa, että oli ihan hauskaa) ja tupareissa. Illan päätteeksi olin jo sen verran väsynyt, että miesten 10K finaalia katsoessa taisin nukkua siitä reippaasti yli puolet, mutta onneksi heräsin viimeisen kierroksen kellonsoittoon. En ole tuota vielä uudelleen katsonut, joten ihan kaikista käänteistä en ole selvillä, mutta siitäkin huolimatta uskallan sanoa, että hieno kisa. Mutta hienoa oli myös ns. valkoisen miehen hyvä juoksu lajissa, joka on jo pitkään ollut Etiopian ja Kenian hallintaa. Hieno juoksu Gale Ruppilta.

Siitä unen kautta siirtymä tähän päivään ja heti aamusta lähdin maasturilla ajelemaan lähiseudun hiekkateitä ja -polkuja. Pahimmat tekniset maastot onnistuin välttämään, kun tuolla 29er:lla ja tällä kokemuksella kaiken maailman juurakot ja kiviköt eivät ole (vielä) suurinta nautintoa. Hyvin täältä Korson ympäristöstä polkuja löytyy ja ajetaanhan täällä vuosittain Korso MTB Marathon. Voisipa vaikka harkita vuoden päästä vähintäänkin puolikkaan kokeilemista.

Jonkunlainen sykerö tuosta lenkistä tuli, kun uteliaisuuttani tutkin minne mikäkin polku ja tie vie… ja päivän saldo noin 40 km ja reipas 2 tuntia iloista ulkoilua. Sykkeiden osalta hieman kovempi tällainen maastolenkki on verrattuna pitkähköön 2h maantielenkkiin.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s