Kategoriat
pyöräily Valokuvaus

Sunnuntai 22.7.2012

Viikonloppu onkin ollut vähän kevyempää pyörän pyöritystä, kun perjantaina kotimatkalla huomasin takapakan alkavan pitämään tosi kovaa rutinaa. Heti lauantaina vein pyörän liikkeeseen ja sinne se pajalla jäi odottamaan tarkempaa analyysia. Lupasivat kyllä tehdä parhaansa ja ehkä maanantaina saan jo pyörän takaisin tai ainakin pyörän ja takakiekon lainaan.

Onneksi on kuitenkin olemassa tuo 15 vuotta vanha Tunturi Matrixx, joten jotakin lenkkiä olen kuitenkin päässyt tekemään. Ja maastopyörällä mennään tietenkin maastossa tai ainakin hiekkateitä pitkin. Lauantaina kävin ajamassa vähän pienempääkin polkua ja ei se kyllä juhlaa ole joustottomalla keulalla, mutta siitäkin huolimatta ihan hauskaa menoa. Tänään kävin sitten ajamassa pelkästään nopeaa hiekka- ja asfalttipätkää ja edelleen hauskaa oli.

Olen tässä myös vähitellen myynyt pois nykyistä Canon -valokuvauskalustoa, 7D -runko meni kaupaksi pari viikkoa sitten ja tänään sain rahat Sigman 120-300 -putkesta, joten todennäköisesti sijoitan näistä saamani omaisuuden kokonaisuudessaan 29er maasturiin. Pitää huomenna tiedustella Focuksen perään (Focus Raven 29er 2.0) tai sitten pitää tilata Roselta Saksasta Mr. Big kutonen… jos nyt niitäkään saa. Jälkimmäisessä toimitusaika taitaa kuitenkin olla jotakin 6 viikkoa tai enemmän.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s