Kategoriat
harjoittelu

Tiistai 17.7.2012

Yksi 52 km pyörälenkki päivässä on lähes leikkiä verrattuna saman matkan jakamiseen aamu- ja iltalenkkiin, eli tässä tapauksessa työmatkapyöräilyyn. Meikäläinen on kuitenkin sen verran tavoitteellinen harjoittelija, eli työmatkallakaan ei hissutella, vaan ihan suhteellisen laadukasta pk:ta lenkit vähintäänkin ovat.

Nyt loman jälkeen takana on kahden päivän työmatkailut ja ihan eritavalla tässä touhussa jalat saa tukkoon, kuin lomalla keskimäärin noita 50 km päivälenkkejä pyörittäessä. Syynä tuolle voisi olla lenkkien välissä oleva työpäivä, joka on kuitenkin suurimmaksi osaksi paikallaan istumista, joka taas jumittaa paikkoja. Lisäksi lomalla/viikonloppuna tehdyt harjoitukset on helpompi suunnitella tehtäväksi optimaaliseen aikaan, kun taas työmatkojen yhteyteen upotetut lenkit tapahtuvat allekirjoittaneen tapauksessa mennessä noin tunti heräämisen jälkeen ja takaisin tullessa sitten kun työpäivä on taputeltu. Mutta puitteet ovat juurikin ne mitä ne ovat ja ei niiden osalta meikällä ole mitään valittamista. Nyt pitäisi vaan alkaa miettimään miten tätä työmatkapyöräilykautta voisi jatkaa mahdollisimman pitkälle… onko ratkaisuna maastopyörä vai cyclocrossari?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s