Kategoriat
harjoittelu pyöräily

Keskiviikko 11.7.2012

Viimeinen lomaviikko käynnistynyt ja itse asiassa tässä vaiheessa viikkoa alkaa loma olemaan jo melkein ohi. Pyöräilyn osalta maanantaina yritin vetää 10K tempoa ja kokonaisuudessa tempo-vauhdilla tuli vedettyä 20K. Ei ole ajoissa vielä kehumista, mutta kyllä tämä tästä eteenpäin menee. Tiistaina pidin pyöritysvapaan päivän ja tänään vuorossa oli kevyttä pyöräilyä parin tunnin verran. Tosin pitää sanoa, että pitkällä peltoaukealla vastatuuleen puurtaminen vaati vähän kovempaa vääntöä.

Taitaa tuuli häiritä jossakin määrin myös barometristä korkeusmittausta. Tämän päivän lukemien perusteella kävin jopa n. 10 metriä merenpinnan alapuolella jossain vaiheessa lenkkiä ja aloitus- & lopetuspisteen välinen korkeusero oli 25 metriä, vaikka kyseessä oli maantieteellisesti sama paikka. Mutta annetaan tuo nyt anteeksi, koska olosuhteet olivat hieman haasteelliset.

Ja vielä lopuksi hatunnosto Jens Voigtille, joka sijoittui tänään Tour de Francen 10. etapilla hienosti kolmanneksi. Hieno urheilija ja onpa vielä meikäläistä melkein vuotta vanhempi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s