Kategoriat
pyöräily

4th of july 2012

Pari lenkkiä on nyt takana uuden lelun Garmin Edge 800:n kanssa. Ei tuo tietenkään Garminilta mikään uutuus ole, mutta ei malta odottaa seuraavaa versiota. Toisena vaihtoehtona olisi ollut 910XT, mutta  jotenkin näyttää oma harjoittelu suuntautuvan enemmän pyöräilyn puolelle ja juoksua ajatellen 310XT on kuitenkin edelleen meikällä olemassa.

Kun tuohon Garminin kaveriksi saisi vielä jossakin vaiheessa wattimittarin, olisi kaikki tarpeellinen kasassa. Tai ainakin olen niin antanut itselleni kertoa, että sykemittarilla voi heittää vesilintua tai vähintäänkin kahlaajaa, kun tietää jatkuvasti millä teholla harjoitusta tekee. Toki tällä hetkellä wattimittarin hankinnan esteenä on järkyttävän kallis hinta. Kun harjoittelu on edelleenkin pelkkää kuntoilua, pitänee edetä sykemittarilla ja mutu-tuntemuksella.

Siinäpä kaunista barometrin ja sykemittarin piirtämää käyrää kevyeltä päivälenkiltä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s