Kategoriat
harjoittelu

Tiistai 26.6.2012

Noin ensimmäinen viikko lomaa takana ja samalla paluu takaisin pyörän päälle. Reilu viikko tässä menikin ilman pyöräilyä tai juoksua ja itse asiassa juoksusta onnistuin pitämään ainakin viiden viikon tauon ja sen kyllä huomasi eilisellä aamulenkillä. Pitääpä muistaa käydä ulkoiluttamassa myös lenkkareita vähintään pari kertaa viikossa…

Tuo loman ensimmäinen viikko meni Saksaa kiertäen linjalla Berliini – Dresden – Berliini, eli ns. ”ostalgia” -kierros. Kaikesta huolimatta parasta Saksassa on aina currywurst 🙂 ja ehkä tuopillinen olutta päälle…

Mutta oluen hinta se jaksaa aina ihmetyttää Saksassa. Esim. Lidlissä 6 x 0,5 litraa maksoi 1,69 + pantti, mutta varsinainen ”elintarvike” jotakin 0,56 eur/litra. Eipä meillä oluen hintaa tuolle tasolle voisi laskea, koska hulluiksihan me tultaisiin ja juotaisiin itsemme hengiltä. Eli ostakaamme puolen litran tölkkejä hintaan 2,30 ja pysytään raittiina 😉

Mutta tämä ei ole matkailu- eikä juomablogi, joten sen pituinen tämä tarina.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s