Kategoriat
harjoittelu pyöräily

Perjantai 8.6.2012

P52_2012 _001.jpgTämänkin viikon työmatkapyöräilyt on nyt takana ja viikonloppuna sitten voisi taas heittää jonkun oikean lenkin. No joo, oikeastaan olen saanut jalostettua työmatkareitin  siihen kuntoon, että sillä voi vetää ihan hyvän tunnin treenin aamuin-illoin. Kilometrejä kertyy päivässä 26 + 26 = 52 ja ei tämä varmasti optimaalisin tapa ole harjoitella, mutta on se sentään optimaalisin tapa omalle ajankäytölle. Ja kuten joskus aikaisemmin totesin, pyöräily on minulle enemmän itsensä voittamista kuin kilpailua muita vastaan, joten tämä formaatti sopii meikälle lähes ”nyrkki silmään” -tyylillä.

Sen verran työmatkalenkkiä kuitenkin varioin, että joka päivä ei mennä samalla tasaisen-rauhallisella-tyylillä, vaan muunnellen fiiliksen ja jalkojen tuoreuden mukaan palauttavaa/pk:ta/vauhtileikittelyä/tempoa. Mutta nyt muiden virikkeiden pariin.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s