Kategoriat
harjoittelu

Keskiviikko 30.5.2012

Tonni täynnä pyöräilyä tälle vuodelle. Noin 142 km huhtikuussa ja 874 km tähän mennessä toukokuussa. Jos suunnitelman mukaisesti ajan myös huomenna pyörällä työmatkan, tämän kuukauden lukemaksi tulee 924 (kahdella jossilla: jos ajan ja jos en eksy). Sen verran kauas jäi tonnin kuukausi, että ei harmita. Ja kesäkuussa en varmastikaan onnistu parantamaan lukemia, kun tuo ikuinen ”riesa” kesäloma sotkee pyöräilykuvioita. Näillä mennään.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s