Kategoriat
harjoittelu

Perjantai 25.5.2012

Päivityksen paikka. Katsotaan, jos saisin vähän lisättyä intoa kirjoittamiseen…

Ensimmäinen täysi viikko työmatkapyöräilyä takana. Maantiepyörällä 25 km lenkki ei sinänsä ole sen kummempi ponnistus, mutta näköjään kaksi lenkkiä päivässä ja viitenä päivänä putkeen alkaa jo tuntumaan reisissä ja takamuksessa. Pitää yrittää pitää huomenna lepopäivä… saa nähdä, sen verran hauskaa puuhaa tämä pitkästä aikaa on.

Pyöräilyn totinen harrastus on vähän vaikea laji minulle, koska en tunne kilpailuhenkisyydestä huolimatta mitään halua lähteä kisaamaan pyörän kanssa. Ja ilman kisaa tavoitteellinen harjoittelu on haastavaa. Kauan sitten pyöräily oli minulle yksi hiihdon korvaava kesälaji ja silloin pyörälenkit olivat joko pitkiä tai sitten noin 30 kilometrin reippaita pyrähdyksiä, eli sieltäkään ei löydy aitoa pyöräilytaustaa. Nyt olen hieman hukassa pitkien, kevyiden, reippaiden, kovien ja intervallien osalta… kun tavoitteellisena kuntoilijan (ilman kilpailuja) haluan kuitenkin kehittyä  hurjasti myös tässä lajissa. Pitää yrittää jotakin kehittää… muuten nämä työmatkalenkit menevät kepeästi aamulla ja vähän enemmän puristaen illalla. Mutta näillä mennään… huomenna lepoa tai kevyttä pyöritystä, sunnuntaina pitkän tapainen ja ensi viikolla taas 2 x 25 km per päivä joko fiiliksellä tai sitten jotenkin suunnitelmallisesti.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s