Kategoriat
harjoittelu

Maanantai 26.3.2012

20120325__MG_1786.jpgAlkaa olemaan tämän blogin päivitysvauhti jo selkeä merkki lopullisesta hyytymisestä, mutta huhut tämän blogin kuolemasta ovat vahvasti liioiteltuja. Ja samalla tavalla myös tämä hölkkääjä jatkaa edelleen säännöllisen epäsäännöllistä harjoittelua.

Se nyt on varmaankin tullut jo selväksi, että tälle vuodelle meikällä ei ole sen ihmeellisempiä juoksutavoitteita. Onnistuin ainakin välttelemään todella tyylikkäästi kaikki viisi maantiejuoksu cupin kilpailua ja siitä on hyvä jatkaa eteenpäin. Teoriassa M40 -sarjan avaus esim. UusiLahti -juoksussa puolikkaalla kiinnostaisi, mutta ilman jalkojen särkemistä en enää pääse toukokuun loppuun mennessä vakaaseen alle 90 minuutin suoritukseen.

Itse asiassa nykyinen harjoittelutahti sopii todella hyvin jaloille, ei penikan oireita eikä mitään muutakaan. Juokseminen on suhteellisen hauskaa ja kivutonta… tosin harvennettu tahti tahtoo aiheuttaa aina välillä motivaatio-ongelmia, mutta sehän on ainoastaan taistelu oman pään sisällä… ja yleensä se juokseva minä sen on voittanut.

Mutta ei muuta kuin kevättä rinnassa ja sulaa baanaa jalkojen alla… Aikaisempaan verrattuna harvempaa harjoittelua voi seurata tuosta oikeasta yläreunasta ja valokuvia ym. Google+ puolelta… ja yritän kyllä aina välillä tännekin avautua 🙂

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s