Kategoriat
harjoittelu

Keskiviikko 18.1.2012

Pitää katkaista hiljaisuuden aika tässä blogissa. Edellisestä päivityksestä on vähintään jokunen viikko ja koska tänne kirjoittelen lähinnä juoksuun liittyviä asioita, voi hiljaisuudesta ihan oikein päätellä juoksutauon olleen päällä.

Joku influenssa iski joulun alla ja siitä paraneminen vei kaksi viikkoa ja yskän pahasti kipeyttämän kylki-/rintalihaksen palautumiseen meni vielä reilu viikko lisää. Yksinkertaisesti syvään ei pystynyt hengittämään, joten ei siinä juoksemista ollut yhtään ikävä. Reilun kolmen viikon juoksutauko ei tehnyt meikäläistä kovinkaan juoksunälkäiseksi, ennemminkin laiskaksi, joten nyt haetaan motivaatiota ja jossain määrin kuntoakin kevyillä kuuden kilsan lenkeillä.

Lisäksi tauon aikana innostuin taas valokuvauksesta, joten entistä haastavammaksi tämä vapaa-ajan sovittaminen tulee. Ehkä tämän vuoden tavoitteena ei ole juosta 80 minuutin puolikasta vaan pitää oma taso siellä alle 90 minuutin… ja valokuvauksen osalta jotakin kertoo se, että vuonna 2011 kuvasin ainakin lomareissuilla suhteellisen ahkerasti, mutta tammikuun 15. päivään mennessä kovalevylle oli kertynyt jo enemmän kuvia kuin viime vuonna yhteensä… tästä on hyvä jatkaa… toivottavasti myös juoksurintamalla parempaan suuntaan.

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s