Kategoriat
valitukset

Sunnuntai 25.12.

Hauskaa joulua kaikille…

Sitä melkein riittää täälläkin. Tiistaista asti meikää on vaivannut yllättävän ärhäkkä flunssa ja eilen sain vielä bonuksena silmätulehduksen molempiin silmiin. Joten tässä joulupäivä on edennyt extreme-matkailun merkeissä Peijaksen päivystyksessä. Sen verran surkealta onnistuin kuitenkin vastaaanotossa näyttämään, että pientä upgradea jonoon sain. Siitäkin huolimatta 2 tuntia 15 minuuttia siinä istuessa meni. Mutta useampi ennen meikäläistä tullut jäi vielä jonottamaan 🙂

Luonnollisesti tämän viikon juoksukilometrit on pyöreä nolla, mutta lääkitys on kerrankin kohdallaan… lääkärin mukaan mykoplasmakin lähtisi sillä pois, tietenkin sillä edellytyksellä, että tämä muotitauti meikäläisellä olisi. Tuskin kuitenkaan… ainoa oireen tapainen saattaisi olla heikentynyt vastustuskyky, meikällähän on näitä flunssan oireita nykyisin suhteellisen useasti.

Mutta mitäs tässä jouluna murehtimaan. Droppia, kinkkua ja  laatikkoa naamaan ja iloinen virnistys päälle. Tällä kattauksella mennnään nyt!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s