Kategoriat
harjoittelu

Sunnuntai 4.12.

Kun motivaatio on viritetty huippuunsa, ei rankka vesisade voi tuntua yhtään missään… korkeintaan se siirtää lenkille lähtöä tunnin verran. Ei se motivaatio kuitenkaan kuivana pidä 🙂

Lenkki oli mallia ”tee mitä huvittaa”, eli tarkoitti tänään reilua 15 kilometriä, jossa oli sisällä 5 x 1 km reipasta + 1 km kevyttä. Tosin viimeinen reipas 4:01 oli tarkemmin ajatellen nykyvauhdin mukaisesti tosikova. Lenkki meni ihan jees, mutta saapuminen kotipihaan ei. Portin ylityksessä onnistuin astumaan oikean jalan miten sattuu ja seuraavaksi tuntui jo aikaisemmin oireilleessa jalkapöydässä inhottava muljahdus ja sitten sattui aikuisten oikeasti. Ensimmäinen ajatus oli, että jotakin hajosi kunnolla, mutta kylmähoidolla jalka asettui ja onnistuin äsken ulkoilemaan koiran kanssa kolme varttia. Tuskin tuolla huomenna juoksee, mutta ehkä ylihuomenna.

Laiskottelun johdosta viikon kilometrit 34.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s