Kategoriat
harjoittelu

Maanantai 21.11.

Parin viikon paussi kirjoittamisessa… ja eipä siinä treenaaminenkaan (jälleen) ole ollut kovin hurjalla tasolla. Viikon pakolliset ja silleen…

  • ti 08.11.2011 kevyt 7,6 km
  • ke 09.11.2011 vl 8,0 km
  • la 12.11.2011 kevyt 9,5 km
  • su 13.11.2011 pitkä/kiihtyvä 21,1 km
  • ti 15.11.2011 vl / matolla 7,4 kk
  • ke 16.11.2011 kevyt / matolla 6,2 km
  • la 19.11.2011 tv-kova 5 km + kevyttä yhteensä 10,7 km

Lauantaina oli tarkoitus käydä juoksemassa vitonen tai kymppi Hakunilassa, mutta kunto oli liikaa arvoituksen puolella ja lisäksi oikea jalkapöytä osoitti pieniä kivun merkkejä. Siitäkin huolimatta kävin kellottamassa yksikseen omaa kovaa vitosen verran ja puristusta löytyi olosuhteet huomioiden ihan kivasti. Gps-mittainen vitonen taittui 15 sekkaa alle 21 minuutin, joten varmaan Hakunilassa olisin päässyt vetoavulla alle 20 minsan. Tästä hurjastelusta lopputuloksena olikin sunnuntaina enemmän kipeytynyt jalkapöytä, joten pitkä jäi menneeltä viikolta väliin.

Kun yhden vaivan saa pois niin toinen tulee tilalle. Mutta erittäin positiivisella mielellä edelleen olen. Jos tästä edes jollakin tavalla saan kilometrejä kasaan ja treeniä vähitellen kovemmalle mallille, on lumien sulamisen aikaan äijä vähintään kympin ennätyskunnossa (tämän vuosituhannen ennätyskunnossa siis)… (ihan kuin olisin kirjoittanut tuon äskeisen jo joskus aikaisemminkin… pitää tarkastaa).

p.s. ja kaikesta (tai ainakin jalasta) huolimatta tämän päivän lukemat 5.5 km paljain jaloin matolla. Eli paljain jaloin jalat terveeksi!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s