Kategoriat
harjoittelu

Sunnuntai 6.11.

Voisin sanoa, että tämä viikko oli rytmitetty kevyemmäksi kolmen kovan harjoitusviikon jälkeen, mutta se olisi p-puhetta. Kun kolme edellistä olivat noin 50 kilometrisiä, nyt vajaan 40 kilsan viikko on täyttä laiskuutta.

Ei näitä tämän viikkoin juoksuja sen kummemmin tarvitse eritellä, mutta mainitaan nyt pituudet: 9,2 km, 9,4 km ja 19 km. Yhteensä 37,7 ja jopa meikälle vaatimattomalla 5:28/km keskivauhdilla. Tuohon on kuitenkin selityksenä ihan tietoinen pk-vauhdin hidastaminen ja etenkin pitkällä lenkillä sykkeen seuraaminen.

Siinä tänään onnistuinkin ihan hyvin keskisykkeellä 129. Vauhtina se tarkoitti 5:30/km. Joskus olen juossut samalla sykkeellä pitempää matkaa 5:05/km, mutta eipä näitä voi näin suoraviivaisesti verrata.

Tulevalla viikolla vuorossa noin 0-6 lenkkiä ja 0-60 kilometriä… ei näin laiska voi sen tarkemmin mitään luvata. Ja laiskuuden olen oppinut tältä koiralta…

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s