Kategoriat
harjoittelu

Lauantai 10.9.

Taas niukka pistevoitto flunssasta takana… ei kait tästä enää kolmatta erää tule? Pitää ainakin omilla toimenpiteillä vaikuttaa siihen. Eli virallisesti todeten tämä juoksukausi päättyy tähän, tai päättyi viikko sitten Finlandiaan ja Vantaa jää juoksematta.

Jos tällä peliliikkeellä saisin yleiskunnon/flunssaherkkyyden kohdilleen ja samalla penikan lepäämällä kuriin (sen aiheuttajaa pitänee kuitenkin yrittää selvittää). Kun olen innolla vetänyt ibuprofeenia kuumeeseen, on osa siitä näköjään päätynyt myös hoivaamaan jalkaa, joten hyvääkin tästä sairastelusta on koitunut.

Mutta syyskuu mennään keveästi koiraa ulkoiluttaen ja lihaskuntoa kehittäen. Loppukuusta ohjelmaan tulee kevyttä juoksua kolmen lenkin verran viikossa… lokakuussa sitten vähitellen kilometrejä keräämään ja jos sitä tulevalla kaudella onnistuisi vetämään maantiejuoksu cupissa 5 x 10K kisoja + uuden vuoden juoksu siihen päälle. Tuolla kattauksella vauhti voisi olla keväällä ihan siedettävää.

Katsotaan pitääkö tämä suunnitelma… edes sen osalta, että Vantaalla en juokse (kilpaa). Nyt ylimenokautta viettämään ja painoa keräämään 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s