Kategoriat
kilpailu

Lauantai 3.9. – Finlandia

Jyväskylän reissu on nyt heitetty. Perjantaina illasta paikkakunnalle ja sunnuntaina aamusta takaisin etelään. Ja siinä välissä eilen yksi puolimaraton.

Kisasta ei ole paljon kerrottavaa, lähes samaa vauhtia lähdöstä maaliin, höystettynä pienellä loppukirillä. Tosin ei siihen kiriin kukaan muu osallistunut, ihan varmuuden varalta piti kuitenkin…

Vitoset tänään 21:58, 21:51, 21:56 ja 21:57. Viimeinen 1,1 km jotakin vauhtia ja lopputulos oman kellon mukaan 1.32:23. Aika tasan 4 minuuttia hitaammin kuin vuosi sitten. Sykkeistä ei mitään hajua, ensimmäiset 7 kilsaa mielenkiintoista kuviota ja sen jälkeen vyö tippui lantiolle. Olisi varmaankin pitänyt kiristää ennen lähtöä.

Löysään tavoitteeseen (1.35) nähden ihan hyvä suoritus, mutta muuten pettymys, kun aikaisemmin tavoitteena oli täräyttää täällä varsin mallikas aika. Eli kaukana ollaan.

Jos harjoittelu alkaa taas maistumaan, jalka pitämään alla (ei ole oireillut nyt mitenkään) ja vauhti löytymään, voin hyvinkin olla vielä Vantaalla kuukauden päästä lähtöviivalla.

2 vastausta aiheeseen “Lauantai 3.9. – Finlandia”

kympin kohdilla olin noin 45 sekkaa jäljessä vuoden takaista (liian kevyt aloitus silloin), joten kokeilin kiristää 11. kilometrin, jos vaikka 1.30 vauhtiin olisi ollut saumoja… mutta seuraavasta vitosen väliajasta huomaa miten kävi… jalat jatkoivat samaa vauhtia. jep, kolmen viikon keventely ei näytä lisäävän herkkyyttä 😉

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s