Kategoriat
harjoittelu

Tiistai 26.7.

Vielä edetään ohjelman mukaisesti eteenpäin ja harjoituksen sisältökin pitää melkein paikkansa. Yleensä ei lenkit etukäteen mietitytä, mutta 8 x 1.2 km alkoi tuntumaan takaraivossa suhteellisen kovalta suoritukselta kympin kisavauhtisena. Mennäänhän siinä melkein kympin verran kovaa, tosin pari minuuttia aina kevyempää välissä.

Tälläkin kertaa pahin osa suoritusta oli vedot 1 ja 2. Kun ensimmäinen on aina hidastettua juoksemista, alkoi alle 4 min/km vauhdin hakeminen tuntumaan epätoivoiselta. Toisen vedon aikana vauhti alkoi asettumaan kohdilleen, mutta fiilikset olivat hanurista. Tässä vaiheessa yleensä tekee mieli kääntyä ympäri, juosta ehkä pari vetoa takaisin päin ja heittää lenkkarit koiralle purtavaksi.

Ennenkin on väännetty vaikka väkisin suoritus kasaan, joten vedot nro 3-5 tulevat yleensä itsestään ja vääntö alkaa sen jälkeen uudelleen.

Seitsemän kappaletta tuli täysmittaisia vetoja ja 8. jäi 600 metriin… ei enää riittänyt puristus. Yhteensä kilsoja 15.

Taas on menossa väkinäisen puurtamisen maku. Lomalla periaatteessa pystyy juoksemaan niin paljon kuin huvittaa, mutta mitäs jos ei huvita? Ei taida päästä lenkkarit mukaan ensi viikon lomareissulle…

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s