Kategoriat
harjoittelu

Sunnuntai 24.7.

Yhdeksän päivän juoksuputki takana, joten huomenna on vuorossa lepopäivä, vaikka väkisin. Mutta tänään oli vielä lupa juosta ja 21,5 kilometriä @ 5:08/km -vauhdilla ja 127 keskisykkeellä oli lopputulos. Sää oli inhimillinen 20 astetta ja pilvistä, vaatetus kuin pahimmilla helteillä, joten varsin mukavaa oli maantietä mitata.

Viikon kilometrit 77,9 @ 5:06/km ja kaikki avainharjoitukset toteutuivat suunnitellusti. Seuraavat neljä viikkoa tuovat pientä haastetta harjoitteluun, joten luovuttaa pitää käyttää, jotta ne tärkeät treenit tulee suoritettua. Mutta ei tämä niin vakavaa ole, tulosta tulee jos on tullakseen. Näissä tunnelmissa kohti tulevaa viikkoa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s