Kategoriat
harjoittelu

Tiistai 12.7.

Tämä viikko menee harjoittelun osalta pitkälti edellistä matkien. Maanantaina lepoa ja tiistaina 8 x 1 km intervalleja @ 10K-vauhdilla. Tosin olotila oli lenkille lähtiessä aika väsynyt. Edellisenä yönä jyrissyt ukkonen piti koiran hereillä ja koira meikäläisen. Siihen vielä aikainen herätys, töissä huonosti toimiva ilmastointi, aavistuksen liian raskas lounas…

Alkuun 1,8 km kevyttä ja vetojen kimppuun. Ensimmäiset tuttuun tapaan hitaita 4:07, 4,02 ja siitä sitten lähemmäs oikeaa vauhtia 3:58, 3:58, 3:56, seuraava osittain ylämäkeen 4:07 ja viimeiset 3:48 ja 3:39… no joo, viimeisessä oli vähän loivaa laskua. Loppuun 2,5 km kevyttä ja lenkin kokonaispituus 14 km. Sellaista vääntämistä tänään.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s