Kategoriat
harjoittelu

2011 – välitilinpäätös

Ensimmäinen puolikas kuluvaa vuotta takana ja vuorossa on yritysmaailmasta tuttu välitilinpäätös.

Alkuvuosi oli tuloksellisesti lievästi pettymys sekä kilometrimäärän osalta että hölkkäkilpailuissa tehtyjen aikojen perusteella. Kilometrejä tuli kasaan 1370, enemmän kuin vuoden takainen 1217, mutta kuvitteellinen tavoite 1500 jäi saavuttamatta. Ihan ok kuitenkin, kun tammi- ja helmikuussa jalkavaivat söivät kilometrejä ja korvaavat harjoitukset eivät tuossa kilometrimäärässä mitenkään näy. Hölkkäkisojen juoksuja ja aikoja en jaksa enää lähteä sen tarkemmin miettimään…

Alkuvuoden keskivauhti näyttää olevan 5:09/km ja vuoden takainen 5:12/km… ei hirveää kehitystä. Jos tuosta karsii suurimman osan mattojuoksuista pois ja verrataan aikaa 15.3-30.6, on keskivauhti ihan sama 5:03/km… hmm…. ei voi puhua huimasta kehityksestä.

2010 viikkotasolla… suhteellisen tasaista

2011 viikkotasolla… ei niin tasaista

Yllä olevien kuvien perusteella 2010 tuli harjoiteltua vähemmän kilometrejä, mutta kovempaa. 18 intervalliharjoistuta vs. 14. 16 vk-lenkkiä vs. 11… Kolme kympin kisaa vs. kaksi… Kiihtyvävauhtiset pitkät 6 vs. 3… Pitkät lenkit 12 vs. 12… Tällä vuodella on kyllä 6 vauhtileikittelyä, joten ne varmaan ajaa vähän kiinni intervalli/vk lenkkien määrän tipahtamista, mutta taisin juuri löytää jotakin mietittävää harjoittelun suunnitteluun.

Se siitä analysoinnista… nyt palkitsen itseni alkuvuoden suorituksista pizzalla ja Foster’s tölkillä.

 

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s