Kategoriat
harjoittelu

Keskiviikko 29.6.

Vanhentuminen muuttaa mieltymyksiä. Talvella 2010 pakkasella juokseminen ei ollut mikään ongelma ja kesän koittaessa yli 20 asteen ”helteessä” tehdyt lenkit olivat kärsimystä. Talvella 2011 pakkanen ei enää tuntunutkaan mukavalta, mutta mitä kuumempaa nyt on, sen hauskempaa on juokseminen… ja tähän havaintoon päädyin ennen viimeisimmän Juoksija-lehden lukemista (s. 28 Kuntoa kuumasta).

Sitten päivän hikoiluun. Ensin koiran ja vaimon kanssa kevyttä kävelyä pari kilsaa ja siitä sitten pieni harhautus ja omille teille… VR 1,8 km + 4 x 1,6 km / 2 min hölkkä&kävely palautuksella (4:01/km, 3:59/km, 3:51/km, 3:48/km) + VR 2,8… yhteensä jotakin vajaa 12 km.

Huomenna vielä kevyttä kilometrien keräilyä ja sen jälkeen on puolivuosikatsauksen aika… eli 1362 km + jotakin.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s