Kategoriat
harjoittelu

Maanantai 20.6.

Kannattaa aina välillä lukea harjoituspäiväkirjaa taakse päin. Nyt havaintona oli se, että 11 päivän juoksuputki saattoi olla juuri se, mikä laukaisi syksyllä penikan pahimmilleen. Tosin toinen havainto harjoituspäiväkirjasta oli liian vähäinen omien tuntemusten kirjoittaminen… sen perusteella en olisi pystynyt päättelemään miten kipeä jalka missäkin vaiheessa oli, jos en vielä muistaisi. Sen nyt ymmärtää, että tänne blogiin feikkaa olevansa paremmassa hapessa kuin on, mutta omaan käyttöön tarkoitettuun harjoituspäiväkirjaan äijä alkaa vähättelemään vammojaan…

Tällä hetkellä ei sen suurempaa hätää ole ja tämän päivän harjoituksen yhteyteen kirjoitinkin ”vasen penikka hallinnassa, mutta sitäkään ei varmaan kannata liikaa ärsyttää.”

Eli 11 päivän juoksuputkia en enää tee, turha leikkiä kun ei ne jalat kuitenkaan kestä. Siitäkin huolimatta tänään 8,1 km @ 5:15/km ja löytyipä siinä ihan ok ylämäkeä, jos vaikka seuraavan intervallin kävisin huitomassa mäkivetoina. Sopii loistavasti entiselle hiihtäjälle 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s