Kategoriat
harjoittelu

Perjantain 17.6.

Päivän kuva ja treeni. Ensimmäinen vk-lenkki Lahden puolikkaan jälkeen ja itse asiassa edellisen vk:n olen juossut 7.5… mistä näitä taukoja oikein tulee?

Meinasin jatkaa treenaamista ihan normaalista Lahden puolikkaan jälkeen, mitä nyt yhden viikon kevyemmin… mutta allergia ja jalan vihoittelu muuttivat suunnitelmaa ja oikeastaan olen vasta nyt suunnitellussa kesäkuun alun tilanteessa. Elämässä on kaikesta huolimatta hienoa se, että kaikki ei mene suunnitellusti. Muuten tämä kävisi tylsäksi.

Tästä kaikesta johtuen tämän päiväinen vk oli lyhyt mutta  kiihtyvävauhtinen… 2 km kevyttä alkuun, seuraavat 6 km 4:33, 4:21, 4:15, 4:14, 3:58, 3:58 ja loppuun 3 km kevyttä… hyvin kulki ja jos en olisi luonnostani pessimisti, voisin kuvitella jalan olevan nyt kunnossa.

Raportoidaan vielä eilinen 11 km pk 100% vastaavalla reitillä kuin tänään (5:05/km ja avg 125)… ja siinäpä ne… huomenna toivottavasti parin lenkin päivä ja sunnuntaina pitkä. Jos vaan suunnitelmat pitävät kutinsa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s