Kategoriat
harjoittelu

Lauantai 11.6.

Rauhallinen lauantai-ilta saunan jälkeen omalla parvekkeella. Ja muutama Foster’s veressä… Ehkä ihan ansaittu.

Helteen keskellä suurin osa elintoiminnoista pysähtyy ja mitään sen järkevämpää päivän aikana ei saa aikaan. Suurin urotyö oli ilman pumppaaminen omaan ja vaimon polkupyörään… Vaimo omille teilleen ja meikä noin 14 km testilenkille. Piti testata mahdollista korvaavaa harjoitusmuotoa, jos tuo vasen jalka ei kestäisi juoksua.

Sitten vähän lepäämistä ja aurinkoa ja reilun 9 kilsan juoksulenkille… ja eipä tuo jalka mitään valittanut kevyessä vauhdissa (5:12/km). Sen jälkeen saunaan ja nyt ollaan tässä parvekkeella… ja iPad ei edelleenkään näytä tekstin alkua, joten menköön näin…

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s